Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare processteknik

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Yrkeshögskolan i Karlstad söker dig som vill ansvara för den laborativa undervisningen på Processteknikerutbildningen och som har erfarenhet från processindustrin.


Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär i huvudsak att du kommer undervisa på yrkeshögskoleutbildningen Processtekniker, där du kommer ansvara för den laborativa undervisningen i kurser såsom; Industriella processer med massa och papperstillverkning, Kemi med laboratoriesäkerhet, Kemi med kemiska analysmetoder samt Fysik med fysikaliska mätmetoder och Apparatteknik. Din uppgift blir även att tillsammans med utbildningsledare och branschens arbetsgivare vara delaktig i framställandet och formandet av utbildningens innehåll. Du har kemikalie- och säkerhetsansvar samt ett visst lokalansvar. Utbildningen inriktas mot skogsindustrin och framförallt massa- och papperstillverkning.
För mer information om utbildningen se karlstad.se/yh.

Kvalifikationer

Vi söker en noggrann, prestigelös och lösningsorienterad kollega som har lätt för att kommunicera och är duktig på att bygga relationer. Du är nyfiken på tanken att undervisa och jobba med att utveckla framtidens medarbetare i processindustrin. Arbetet är fritt och självständigt och när vi arbetar ihop i arbetslaget bidrar du till resultatet och lagandan genom att ta ansvar och ge energi. Du behöver inte vara utbildad lärare utan det viktiga är dina personliga egenskaper och dina arbetslivserfarenheter. Processtekniskt laboratoriearbete från massa- och pappersindustrin är meriterande.

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande jobb med mycket branschkontakter. Vi är ett kreativt, målinriktat och handlingskraftigt team och skola, där du har möjlighet att vara med och driva och påverka utvecklingen. Ditt arbete präglas av eget ansvar och stor delaktighet.

Yrkeshögskolan i Karlstad återfinns på Karlstads Teknikcenter (KTC) som är en toppmodern skola belägen inom Valmets område på Lamberget i Karlstad. På KTC genomförs ett flertal Yrkeshögskoleutbildningar, Gymnasieingenjörsutbildningar och vissa inriktningar på Teknikprogrammet. Ett mycket nära samarbete med regionens industrier och offentliga förvaltningar är kännetecknande för verksamheten på KTC. För mer information: karlstad.se/ktc

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse Semesteranställning
Ansök senast 16 juli 2018
Referensnummer A798627 KTC
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Henrik Degert Grahn
Biträdande rektor
054-5401434
henrik.degert@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den