Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förskollärare/Barnskötare till Hagaborgs förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Hagaborgs förskola har sex avdelningar och ligger bredvid Hagaborgsskolan på Norrstrand i Karlstad. Förskolan är i en spännande period då vi ska bygga nya fina lokaler. Avdelningarna som ligger i förskolebyggnaden är alla i åldrarna 1-4 år och inne i skolan finns vår femårsavdelning.

Arbetsbeskrivning

Som pedagog på Hagaborg medverkar du till att en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande. Det gör du genom att ansvara för det pedagogiska arbetet enligt förskolans verksamhetsmål och läroplan. Som förskollärare har du en förmåga att tänka strategiskt övergripande och ser lösningar ur olika perspektiv. Du tar ansvar för hela förskolan och förstår att du tillsammans med övriga förskollärare på förskolan är pedagogiskt ansvariga för alla barn. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och är eftersträvar ständigt att utveckla dig själv i ditt yrke som förskollärare. Du står stadigt vid förändringar och har förmåga att följa och skapa förståelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarutbildning alternativt en barnskötarutbildning. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du ska vara nyfiken och intresserad av att vara med att utveckla förskolans mål inom digitalisering. Är du nyexaminerad så kommer du att tilldelas en mentor.

Erfarenhet krävs.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 29 juli 2019
Tillträde Eller enligt överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 28 juli 2019
Referensnummer A888540
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Carl-Johan Lindalen
Förskolechef
054-5403136
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den