Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Uthyrningssamordnare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads Bostads AB ägs av Karlstads kommun och ingår i koncernen Karlstads Stadshus AB. Vi äger och förvaltar totalt cirka 475 000 kvadratmeter fördelat på ca 7 400 bostäder och 750 lokaler runt om i Karlstad. Sammanlagt är vi cirka 130 anställda som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. KBAB står inför flera stora utmaningar framöver, bland annat kring nyproduktion och att tillsammans med vår ägare bidra till att Karlstad blir en ännu bättre stad att leva och bo i.

Avdelningen marknad och kunds uppdrag är att marknadsföra och hyra ut hyresobjekt, stärka företagets varumärke och att stötta förvaltningen i att vårda kunder. Avdelningen hanterar också bland annat bostadssociala frågor såsom uthyrning och fördelning av kommunala garantier, förebyggande och hanteringar av störningar samt planering och genomförande av hyresgästaktiviteter.

Som medarbetare hos oss värdesätter vi professionalism, delaktighet och engagemang. Vi strävar också efter att ta tillvara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet.Arbetsbeskrivning

Är du en kommunikativ ledare som gillar att arbeta med utveckling och service? Tycker du dessutom om att ha stor kundkontakt? Då är tjänsten som uthyrningssamordnare hos oss på Karlstads Bostads AB något för dig!

Som uthyrningssamordnare är du tillsammans med dina kollegor i vår Bobutik KBABs ansikte utåt mot våra hyresgäster samt framtida hyresgäster. Du kommer att jobba operativt med kundärenden och uthyrning av våra lägenheter. Förutom uthyrning så kommer du att ha en samordnande roll för uthyrarna både internt inom KBAB och externt gentemot exempelvis våra leverantörer av system. Precis som dina kollegor i Bobutiken tillhör du enheten Marknad och kund men som samordnare ansvarar du även för att leda och stötta gruppen samt att utveckla och effektivisera befintliga och eventuellt nya arbetsområden.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som uthyrningssamordnare ser vi att du har minst några års erfarenhet av kundservice och att du trivs i en roll där du har många interna och externa kontakter dagligen. Vi ser även att du har erfarenhet av att leda och utveckla grupper som jobbar med service eller sälj samt är van vid att driva utveckling genom att se till att olika system används på bästa sätt. För att samordna arbetet i Bobutiken krävs, förutom ett inspirerande och coachande ledarskap, stor administrativ vana, ett strukturerat arbetssätt samt förmågan att agera utifrån en helhetssyn för organisationens bästa. Du är en person som har lätt för att skapa tillit och ett bra samarbetsklimat samt har hög integritet.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din bakgrund
• Erfarenhet från arbete med kundansvar/stor kundkontakt krävs
• Erfarenhet av att leda och utveckla grupper som jobbar med service/sälj krävs
• Minst gymnasial utbildning
• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska i tal och skrift då många av våra hyresgäster enbart talar engelska
• Goda kunskaper i Microsoft Officepaketet
• Vi ser gärna att du har någon form av ledarskapsutbildning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 14 oktober 2018
Referensnummer A815951
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Karin Jonsell
Avdelningschef Marknad och kund
054-540 74 52
karin.jonsell@kbab.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den