Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare tillsvidaretjänst Grindstugans förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Grindstugans förskola består av fyra avdelningar som ligger i natursköna Stodene dit statsbussarna går regelbundet.

Vår utemiljö håller just nu på att byggs om för en än mer kreativ, spännande och utvecklande lärmiljö.

På Grindstugans förskola jobbar ett gäng pigga, drivna och kompetenta pedagoger som har ett gott samarbete mellan varandra.

För att säkerställa en likvärdig förskola i enlighet med våra styrdokument jobbar vi systematiskt med vårt kvalitetsarbete. Vi har tillsammans utarbetat gemensamma dokument och planeringsunderlag för att underlätta vårt arbete.

Kompetensutveckling är något vi satsar på och om du arbetar hos oss läsåret 18/19 så kommer du få delta i Skolverkets kompetensutvecklingsinsats Läslyftet.

Som förskollärare på Grindstugans förskola får du tillgång till en egen lärplatta.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kompetent förskollärare till en av våra äldregrupper. Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument.

Som förskollärare tillsammans med dina kollegor ansvarar du bl.a.. för att undervisningen genomförs så att barnen stimuleras och utmanas i sin utveckling och i sitt lärande mot strävansmålen på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för ditt yrke som förskollärare, känner yrkesstolthet och vill vara med och utveckla förskolans utbildning på bästa sätt.

Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument och kan omsätta dem i både praktik och teori.

Vi söker dig som är engagerad, lösningsfokuserad, ser möjligheter i vardagen och bidrar till egen och andras arbetsglädje.

Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl barn, föräldrar, kollegor och ledning.

Du ska kunna dela med dig av erfarenheter och kunskaper liksom ta till dig andras.

Meriterande:
Goda IKT kunskaper,
Utbildning i Tecken som stöd
Erfarenheter om lekpedagogiskt arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet, ditt bemötande, din barnsyn och din kunskapssyn

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 november 2018
Tillträde Flexibelt! Är du den förskollärare som vi söker så är tillträdesdatum flexibelt.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 24 september 2018
Referensnummer A810000
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Annica Åsemark
Förskolechef
054-5403569
annica.asemark@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den