Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Nobelgymnasiet söker vikarierande lärare i NA och resurslärare i MA

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Arbetsbeskrivning

Nobelgymnasiet är Värmlands största yrkesskola med cirka 1.100 elever och 120 personal, lokalisera på Rud i Karlstad. Nu söker med kort varsel vikarierande lärare i ämnet naturkunskap under ett antal veckor under vårterminen, samt en resursperson i ämnet matematik, ca 40% tjänst under hela vårterminen. Vi söker vi dig som har lätt att samarbeta och är flexibel, öppen och van problemlösare. Nobelgymnasiet är organiserat i arbetslag och vi uppmuntrar alla lärare att arbeta ämnesövergripande, du skall alltså trivas med kombinationen självständigt arbete och lagarbete! Denna tjänst skulle passa utmärkt för dig som till läser till lärare och vill praktisera yrket parallellt med studier.

Kvalifikationer

Du som söker skall helst vara behörig och legitimerad lärare i ämnet Naturkunskap och/eller Matematik. Utöver detta är det avgörande att du trivs med ungdomar och har förmåga att se alla individers olika behov och förutsättningar.

En lärares vardag innehåller flera digitala verktyg såsom lärplattformar, närvarosystem, information, kommunikation och dokumentation och Nobelgymnasiet ligger i framkant i den digitala utvecklingen. Detta gör till ett krav att du har erfarenhet av att arbeta digitalt för att trivas och känna dig bekväm i vardagen hos oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträde Tillträde snarast.
Ansök senast 20 januari 2020
Referensnummer NG-A925583
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Jonny Lindström
Rektor
054-540 13 66
jonny.lindstrom@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet, Roger Johansson

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den