Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Administratör skola, Norrstrandsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är placerad på Norrstrandsskolans expedition och i nära anslutning till kolleger som har likartade arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med barn- och elevregistreringar i verksamhetssystemet Extens skola: klasslistor, ämnesgrupper, nationella prov, betyg mm. Du arbetar självständigt men också tillsammans med andra administratörer samt med barn- och ungdomsförvaltningens stab. Du har dagliga kontakter med rektorer som du ger stöd via Extens skola. Du kommer att administrera och handlägga ansökningshandlingar till skolan. Vidare ansvarar du för vikarieanskaffningen för några av våra skolenheter. Detta sker främst via den upparbetade vikariebank som finns för lärare inom vår förvaltning. Det förekommer även andra viktiga uppgifter, som att ge administrativt stöd till chefer och medarbetare

Kvalifikationer

Du ska ha en eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration, personal eller ekonomi. Alternativt har du motsvarande praktisk erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetssystemet EXTENS. Du måste ha god kommunikationsförmåga. Du är serviceinriktad, flexibel, stresstålig, noggrann och kan arbeta både självständigt och i god samverkan med andra.
.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 augusti 2019
Tillträde Tillträde: Augusti 2019 /enligt överenskommelse. "Under förutsättning att erforderliga beslut fattas"
Ansök senast 15 juli 2019
Referensnummer A888398
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sofia Hedberg
Rektor
054-540 31 22
sofia.hedberg@karlstad.se
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
Nämndsekreterare
054-540 29 26

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den