Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare Grindstugans förskola tillsvidaretjänst 100%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Grindstugans förskola består av fyra avdelningar som ligger i natursköna Stodene, ca 9 km från Karlstad city. Statsbussar går regelbundet till Stodene och busshållsplatsen ligger nära förskolan. På Grindstugans förskola jobbar ett gäng pigga pedagoger som har ett gott samarbete mellan avdelningarna och gärna jobbar lekpedagogiskt.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är förnärvarande förlagd till en yngregrupp. Vi söker dig som brinner för ditt yrke, känner yrkesstolthet och vill vara med och utveckla verksamheten på bästa sätt. Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument. Genom den pedagogiska dokumentationen synliggör du barnens lärprocesser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen förskollärare. Du ska vara lösningsfokuserad och se möjligheter i vardagen. Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl barn, föräldrar och kollegor. Du ska kunna dela med dig av erfarenheter och kunskaper liksom ta till dig andras. Kunskaper inom lekpedagogik och tecken som stöd är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, din barnsyn och kunskapssyn.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 6 februari 2017
Tillträde Enligt överenskommelse. Kan du inte tillträda tjänsten ovanstående datum och du är den rätta pedagogen för oss, då kommer vi överens om ett senare datum för tillträde..
Ansök senast 15 januari 2017
Referensnummer A639506
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Annica Åsemark
Förskolechef
054-5403569
annica.asemark@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den