Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Kock till skolområde öst

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Som kock hos oss lagar du mat till enhetens gäster, serverar, packar för utskick, delaktig i matsedelsplanering, beställning av varor, städning kök samt disk.

Kvalifikationer

Söker dig som har utbildning eller dokumenterad erfarenhet av liknande arbete.
I din yrkesroll skall du ha passion för matlagning och ha en vilja att utvecklas i ditt arbete, lätt att samarbeta med och vara serviceminded.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 september 2017
Tillträde Eller efter överenskommelse
Längd 3-6 månader
Ansök senast 23 augusti 2017
Referensnummer A704739
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Bernt Thyrell
Kökschef, skolområde Öst
054- 540 37 04
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 62

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den