Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare i matematik och NO till Ilandaskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Ilandaskolan är en skola med 480 elever i åk 7-9 samt särskola och ett 70-tal i personalgruppen. Skolan är organiserad i arbetslag med gemensam elevhälsa och stödfunktioner som ex vikariesamordnare.
Skolan präglas av goda resultat och hög behörighet till gymnasiet.
Undervisningen i NO görs i grupper med 20 elever. Matematiken undervisas i halvklass en gång per vecka och övriga pass i helklass.

Arbetsbeskrivning

Du undervisar i matematik och NO och du är mentor i åk 7 tillsammans med en kollega. Du ingår i ett av våra tre arbetslag i åk 7-9 och i ämnesgruppen med övriga lärare i matematik, NO och teknik. Du samarbetar med dina kollegor i arbetslaget och i ämneslaget och du är med och bidrar till den goda stämningen och trivseln på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i matematik och NO-ämnena. Tillsammans med övriga lärare i ämnena har du stor möjlighet att vara med och utforma undervisningen.
Du är en tydlig ledare i lärmiljön och du har lätt för att samarbeta med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är intresserad av att utveckla undervisningen. Att arbeta med stöd, extra anpassningar och digitala enheter ser du som en självklarhet. Från och med höstterminen har alla elever egna datorer. Du deltar också i det främjande och förebyggande arbete, som bedrivs på skolan i nära samarbete med Elevhälsan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Längd Tillsvidare
Ansök senast 23 juni 2019
Referensnummer A885659
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Skoogh
Rektor
054-540 31 74
maria.skoogh@karlstad.se
Facklig företrädare Camilla Gustafsson
Lärare, facklig representant LR
054-540 35 17
camilla.gustafsson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den