Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Elingenjör

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

VA-avdelningen ansvarar för Karlstads kommuns allmänna VA-anläggningar. Avdelningen är uppdelad i enheterna Kund- och verksamhetsstöd VA, Ledningsnät VA, Avlopp, Vatten, Teknik VA och Projekt VA. Vårt uppdrag är att se till att vi har en säker och hållbar VA-försörjning nu och i framtiden.

Arbetsbeskrivning

I denna nyinrättade tjänst består arbetsuppgifterna till stor del av att vara drivande i att bygga upp och utveckla elunderhållet inom VA. Du kommer att arbeta med underhållsinstruktioner, underhållsplaner och implementera arbetsmetoder. Vidare fungerar du som en stöttande funktion gentemot våra El/instrumenttekniker och projektledare.

Tjänsten innebär både arbete i våra anläggningar och i kontorsmiljö, därför är det bra om du gillar variation i ditt arbete. Som elingenjör arbetar du självständigt och i grupp tillsammans med erfarna El/instrumenttekniker, drifttekniker, projektledare och andra kollegor som finns på VA avdelningen.

Vi kan erbjuda dig ett arbete med stor möjlighet att organisera och styra det egna arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör med relevant inriktning eller på annat sätt förvärvat dig goda kunskaper inom området. Eftersom vår verksamhet är geografiskt utspridd är det ett krav att du har B-körkort.

A-auktorisation och erfarenhet av industriellt elunderhåll är meriterande, men inte ett krav.

För tjänsten krävs att du är bra på att samarbeta och har förmågan att kunna kommunicera med både tekniker och ledning på ett pedagogiskt sätt. Vidare har du ett eget driv, tar egna initiativ för att nå verksamhetens mål och har ett intresse av att driva utvecklingen framåt. En framgångsfaktor är att kunna motivera och engagera din omgivning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 6 januari 2020
Referensnummer TFN 2019-5592
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Christian Månsson
enhetschef
054-540 68 37
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den