Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Modersmålslärare turkiska

Arbetsplatsbeskrivning

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Modersmålsenheten ansvarar för modersmålsverksamheten inom grundskola och gymnasieskola i Karlstads kommun.

Arbetsbeskrivning

Modersmålsläraren ansvarar för modersmålsundervisning och/eller studiehandledning på skolor i kommunen. I uppdraget ingår att vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa och stötta eleverna i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på skolorna. Tjänstgöringen kan till del förläggas på gymnasiet. Lärare inom modersmålsverksamheten har ambulerande tjänster vilket innebär att man reser mellan skolor i kommunen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk legitimation som modersmålslärare/lärare med språkinriktning. Du ska ha turkiska som modersmål samt goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift. Goda kunskaper om den svenska skolans styrdokument, tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare är meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Tillträdesdatum 14 oktober 2019
Tillträde Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Rekrytering sker löpande.
Tidsbegränsad till 20 december 2019
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 12 oktober 2019
Referensnummer A904362
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Christine Henningsson
Enhetschef
054-540 3821
christine.henningsson@karlstad.se
Facklig företrädare LR
Facklig företrädare
054-29 51 43

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den