Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Ekonomibiträde till Skolområde Syd

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Din arbetsplats är inom Barn & Ungdomsförvaltningen skolområde syd och förlagd till Vasalundens fsk samt den nyöppnade förskolan Fullriggaren i inre hamn.

Arbetsbeskrivning

Arbeta i mottagningskök på förskola. Detta innebär lokalvård samt lättare köksarbete i form av frukostservering, ta emot och servera lunch, diska samt förberedande av mellanmål och övriga köksgöromål. Därutöver beställning och mottagning av varor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är bra på att arbeta självständigt och i grupp. Du tycker om att ha ansvar och du har ett eget driv som gör att du tar initiativ inom ramen för ditt uppdrag.
Arbete i liknande verksamhet, arbetslivserfarenhet samt lokalvårdsutbildning är meriterande.


Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 september 2018
Tillträde eller enligt ök.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 18 juni 2018
Referensnummer A318021
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Patrik Andersson
Kostchef, skolområde Syd
054-540 29 48
Patrik.andersson@karlstad.se

Övrigt

Karlstads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den