Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Grafisk formgivare/receptionist

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet.

Sundstabadet erbjuder en helt ny badupplevelse. Här finns något för alla: lek i upplevelsedelen, träning i bassängerna eller njutning i den toppklassiga relaxavdelningen. Våra målgrupper är 89 000 Karlstadsbor - såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv - och turister i Karlstad.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som grafisk formgivare/receptionist på Sundstabadet innebär att:
- producera grafiskt informations- och marknadsföringsmaterial för webb, digitala skärmar, tryck och sociala medier.
- arbeta med samt utveckla våra event.
- fotografera till webb, tryck och sociala medier.
- producera samt redigera film för sociala medier och digitala skärmar.
- Ge en god och hög servicenivå gentemot anläggningens gäster.
- Erbjuda gott värdskap och sälja produkter inom bad och friskvård till gäster.

Ditt arbete blir mångsidigt och varierande. Du kommer att arbeta både med produktion av grafiskt material samt säljarbete i Sundstabadets reception och du behöver kunna skifta mellan de olika rollerna obehindrat. I tjänsten kan det ibland bli stressiga perioder där du behöver prioritera och/eller lägga upp din dag på ett annat sätt än planerat.
Tjänsten delas med 50 procent grafisk produktion/kommunikation och 50 procent receptionsarbete. Exempel på arbetsuppgifter kan vara uppdatering av foldrar och flyers, fotografering av ny produkt samt design av annons för samma produkt.
Du kommer jobba nära Sundstabadets kommunikatör, som ansvarar för den strategiska delen av kommunikationsarbetet. Du har inga problem att jobba mot deadline och kan ha flera bollar i luften samtidigt. Du är nytänkande och innovativ.
Du är flexibel med dina arbetstider, som kommer variera mellan kontorstid och kvällar samt helger. Receptionsarbetet sker fullt ut schemalagt på veckans alla dagar.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen vill vi att du har:
- utbildning inom grafisk design/formgivning på högskolenivå eller vad arbetsgivaren anser likvärdigt.
- en bra känsla för form och färg samt att du uttrycker dig väl i tal och skrift.
- mycket bra kunskap om och erfarenhet av verktyg för grafisk formgivning, som exempelvis Photoshop, Illustrator och InDesign.
- en språklig trygghet i att hjälpa verksamhetens kommunikatör vid arbetstoppar.
- erfarenhet av försäljning, kassa, reception eller liknande arbete med ett tydligt kundfokus.
- du pratar och skriver svenska, engelska och gärna något ytterligare språk.
- då du arbetar på en friskvårdsanläggning har du ett intresse och gärna även erfarenhet av träning, hälsa eller wellness.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 juni 2017
Tillträde eller enligt överenskommelse. Tjänsten är ett tidsbegränsat föräldravikariat på sex månader med möjlighet till förlängning.
Tidsbegränsad till 30 november 2017
Ansök senast 30 april 2017
Referensnummer A674281
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Stephan Hammar
verksamhetschef Bad och Sport
054-540 00 00
stephan.hammar@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den