Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i musik

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Vi söker nu en lärare i musik för ett vikariat om 85% under tidsperioden 2018-08-09 till och med 2018-12-21

Arbetsbeskrivning

Som lärare inom Karlstads- Hammarö gymnasieskola arbetar du tillsammans med dina kollegor i arbetslag. Du kommer att ingå i ett av Estetiska programmets ämnesövergripande arbetslag och vara mentor för elever inom programmet. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar då vi har ett öppet och dialogiskt klimat inom arbetslagen. Arbetslagen har även ett nära samarbete med ett av skolans elevhälsoteam, där specialpedagog, kurator, studievägledare och skolsköterska ingår. Vi har alla ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas. Tillsammans skapar vi en god lärandemiljö för våra elever!

Kvalifikationer

Behörig gymnasielärare i musik med inriktning sång.
Undervisning i Ensemble, bruksspel och ackompanjemang piano, enskild sångundervisning, estetisk kommunikation samt gymnasiearbete inom musikinriktningen.
Beroende på sökandes behörighet, kan tjänsten delas i två delar.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 9 augusti 2018
Tidsbegränsad till 21 december 2018
Längd 3-6 månader
Ansök senast 30 juli 2018
Referensnummer A789333 SG vik
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Helene Vendel
Bitr rektor
054-5401395
helene.vendel@karlstad.se
Facklig företrädare LR, Jonas Ekemark
054-540 15 67

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den