Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Enhetschef Hälso- och sjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Till Hemvården och hälso- och sjukvården söker vi nu en enhetschef till enheten HS Centrala då nuvarande chef gå vidare till andra uppdrag inom förvaltningen.

Enheten består av ca 40 sjuksköterskor som arbetar natt, kväll, pool eller inom korttidsvård.

Karlstad kommun erbjuder individuell handledning och gedigen chefsutbildning till alla chefer.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef är ditt ansvar att planera, leda och följa upp verksamhetens mål och planer. I rollen ingår att ständigt utveckla och driva verksamheten mot ständiga förbättringar, alltid med kunden i fokus. Du har det operativa ansvaret för verksamhet, ekonomi, resultat, personal och arbetsmiljö. Som enhetschef ingår du i hemvårdens ledningsteam tillsammans med ytterligare kollegor från hemsjukvården och hemrehabiliteringen. Samverkan med kollegor både inom och utanför verksamheten är en viktig del av uppdraget.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare ledarerfarenhet är detta meriterande. Du ska ha viljan, drivet och förmågan att utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare. En välutvecklad kommunikativ förmåga är viktigt både för ledarskapet men också för samverkan med andra viktiga samarbetspartners. B- körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 oktober 2017
Tillträde eller snarast efter överenskommelse. Grundanställningen är tillsvidare. För chefsbefattningar tillämpas ett tidsbegränsat förordnande på fyra år.
Ansök senast 31 juli 2017
Referensnummer A690610
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Peter Nylander
Verksamhetschef Hemvård
054-540 57 95
Kontaktperson Siv Gustavsson
Bitr. Verksamhetschef
054-540 58 83
Facklig företrädare Maud Ulset
Vårdförbundet
054-540 4756

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den