Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sommarjobb, Drifttekniker avlopp på teknik- och fastighetsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med drygt 90 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vi har stort fokus på tillväxt och långsiktig hållbar utveckling. Vårt arbete bygger på helhetssyn och vi arbetar tillsammans inom koncernen för att våra tjänster och vår service ska bli så bra som möjligt för dem vi är till för, det vill säga Karlstadsborna,

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

VA-avdelningen på Karlstads kommun ansvarar för kommunens vatten- och avloppsanläggningar. Vi producerar dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om dagvatten. Dessutom säkerställer vi ett fungerande ledningsnät. Vi söker nu tjejer och killar som vill hjälpa till med det viktiga arbetet att sköta våra anläggningar under sommaren.

Tjänsten är placerad på VA-avdelningens Avloppsenhet, Sjöstadsverket. Enheten ansvarar för drift och underhåll av kommunens nio avloppsreningsverk med tillhörande pumpstationer. Sjöstadsverket är Karlstads kommuns största avloppsreningsverk som tar emot och renar spillvatten från närmare 70 000 personer. På Sjöstad finns även en biogasanläggning med uppgradering till fordonsgas.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att få göra enklare driftteknikeruppgifter, såsom spolning av bassänger, allmän skötsel och underhåll av anläggningen (både inne- och utemiljö) samt assistans och handräckning till ordinarie personal. Beroende på din erfarenhet kan även mer kvalificerade uppgifter ingå. Uppgifterna utförs främst på Sjöstadsverket, men även arbete vid pumpstationer eller andra reningsverk kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av miljö och teknik. Vi ser gärna att du har examen från tekniskt gymnasium eller går sista året på tekniskt gymnasium. Eftergymnasial utbildning inom teknik eller miljö är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är driftig och kommunikativ. Säkerheten är viktig på våra anläggningar och du ska därför vara ansvarstagande och ha lätt för att ta till dig instruktioner.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse (6-8 veckor under juni-augusti)
Ansök senast 31 mars 2020
Referensnummer TFN-2020-709
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Veronica Adrian
Enhetschef
054 540 70 98
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den