Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare till lågstadiet på Kroppkärrsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Kroppkärrsskolan är en F-6 skola som ligger naturnära. Skolan har ca 410 elever. Vår vision är att alla barn som har sin
utbildning hos oss ska vilja, våga och kunna delta i det demokratiska samhället fullt ut.

Arbetsbeskrivning

Som lärare ansvarar du för att samverka med fritidspedagoger och lärare i arbetslaget med utgångspunkt i gällande styrdokument. Du ska tillsammans och individuellt planera, genomföra och utvärdera/utveckla verksamheten du är delaktig i, samt bidra till goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Idrott/musik kan ingå.

Kvalifikationer

Erforderlig utbildning, behörig och legitimerad lärare åk 1-3.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Ansök senast 21 april 2019
Referensnummer A864761
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sofia Fougstedt
Rektor
054-540 30 73

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Tillsättning kan ske under rekryteringsperioden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den