Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare till Norrstrands förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Norrstrands förskola ligger intill Norrstrandsparken i Karlstad. Förskolan har idag fyra avdelningar varav två är yngreavdelning (1-3 år) och två är äldreavdelning(4-5 år) Under 2019-20 kommer förskolan att byggas ut till 8 avdelningar. Hagaborgs och Norrstrands förskolor har ett utvecklingsteam som tillsammans med utvecklingspedagog och förskolechef leder förskolan framåt. Verksamheten dokumenterar sitt arbete i ett gemensamt digitaltverktyg. All personal har tillgång till en personlig ipad. Förskolan har tillgång till ett antal olika robotar och har är i fullgång med arbetet med programmering.

Så är du intresserad av att vara med i utvecklingen av Norrstrands nya förskola ska du söka dig till oss!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ge våra barn i förskolan goda förutsättningar att växa och utvecklas till kreativa och trygga individer. Ser gärna att du har ett intresse för IKT i förskolan och vill vara med och utveckla den miljön tillsammans med barnen. Du ska ha förmåga att möta varje barns behov och med ditt engagemang sträva efter att skapa lekfulla, utmanade och stimulerande lärmiljöer för barnen.

Kvalifikationer

Du har en förskollärare examen och har en legitimation eller en legitimation på gång.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2019
Tillträde Efter överenskommelse
Tidsbegränsad till 31 maj 2019
Längd 3-6 månader
Ansök senast 9 december 2018
Referensnummer A832899
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Carl-Johan Lindalen
Förskolechef
054-5403136
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den