Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Barnskötare till Vallargärdets förskola, vikariat 100%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vallargärdets förskola ligger i Ulvsby, 7 km norr om Karlstad. Förskolan består av tre avdelningar; Nickebo, Äppelbo samt Trollebo.
Vi vistas mycket utomhus och tar vara på den skog och natur som finns i vår närhet. Vi strävar efter att skapa en trygg och lärande miljö, där alla barn ska ha möjlighet att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina egna individuella förutsättningar, förmågor och intressen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande. Du är nyfiken och intresserad av barnen och deras lärande och har en god förmåga att läsa av barns individuella behov och förutsättningar. Du skall ha lätt för att samarbete med såväl barn, föräldrar och personal. Du är också väl förtrogen med våra styrdokument och hur man omsätter läroplanen i verksamheten, både praktiskt och teoretiskt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du har barnen i fokus och har ett positivt förhållningssätt där du tror på att alla gör sitt bästa utifrån sina förutsättningar.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
14 augusti 2017
Tidsbegränsad till
31 januari 2018
Ansök senast
21 juli 2017
Referensnummer
A701281
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Ann-Christin Andersson
Förskolechef
054-540 36 88
ann-christin.andersson@karlstad.se
Facklig företrädare
Kommunal
 
054-540 47 60
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den