Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Fritidspedagog/lärare i fritidshem, Rudsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Rudsskolan är en stor, vital och spännande arbetsplats för årskurserna 4 till 9. Vi präglas av hög kvalitet och har nöjda elever som är stolta över sin skola. Vi har en hög trivsel bland oss alla och vi drivs av utmanande mål för vår skolas resultat. Vi är utvecklingsorienterade och alla bidrar i det arbetet. Det finns stora möjligheter för dig att driva olika utvecklingsarbeten och ett friutrymme att skapa det du drömt om att utveckla. Du kommer till ett tryggt, professionellt och roligt kollegium med fokus på hög kvalitet, bra relationer och där eleverna alltid sätts i centrum!
Vi söker dig som vill någonting med ditt jobb, som drivs av idéer och ser möjligheterna, dig som vill vara med och göra stora positiva avtryck i eleverna och vill vara med och ge eleverna de allra bästa förutsättningarna för sin egen framtid.

Arbetsbeskrivning

Vi söker ytterligare en fritidspedagog/lärare i fritidshem till årskurs 4-6. Även ditt uppdrag skoltid kommer att vara riktat mot årskurs 4-6

Kvalifikationer

Utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 31 juli 2017
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. Det finns eventuellt möjlighet till förlängning av anställningen beroende på kommande tjänstledigheter.
Tidsbegränsad till 31 december 2017
Ansök senast 21 april 2017
Referensnummer A624525 - Kopia
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Svante Johansson
Rektor
054-540 32 64
svante.johansson@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den