Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Vaktmästare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en F-9 skola med 460 elever. Skolan arbetar i stor utsträckning med digitala läromedel. Vi tycker att goda relationer mellan vuxna och barn är en viktig grund för god utbildning och arbetar aktivt med det.

Arbetsbeskrivning

I rollen som vaktmästare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom underhåll av skolans lokaler och omgivningar. Du ska kunna göra mindre reparationer på inventarier och lokaler. I tjänsten ingår även arbete på Skåreskolan och på tre förskolor i Vålberg och Edsvallaområdet.

Kvalifikationer

Vi ser att du är en händig person som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du ska ha lätt för att samarbeta.
För tjänsten krävs gymnasieutbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 2 maj 2019
Tillträde Varaktighet, arbetstid Deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsten är för närvarande 80%. Tillträde snarast.
Ansök senast 29 april 2019
Referensnummer A869549
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Östlin
Rektor
054-5403027
anna.ostlin@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den