Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lokalplanerare, vikariat, till barn- och ungdomsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Barn- och ungdomsförvaltningen hyr drygt 90 enheter och vi bedriver en verksamhet som löpande kräver anpassningar för att verksamheten skall fungera.
Du kommer att arbeta med verksamheternas kortsiktiga lokalbehov vilket innebär stora som små lokalanpassningar i befintliga byggnader. Beställningarna utförs sedan i nästa steg av teknik- och fastighetsförvaltningen. I tjänsten ingår att vara ett stöd till de chefer som önskar förändra något i de lokaler de har verksamhet i. Ärenden inkommer till dig via mail eller telefon som du sedan handlägger och utreder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieexamen inom byggteknik och erfarenhet av arbete med lokalplanering. Du är en positiv person som har god förmåga att samarbeta, lyssna, kommunicera och kan hantera både Word och Excel. Du måste också vara serviceinriktad. Din arbetsplats är staben vars uppgift är att stödja våra verksamheter. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 1 maj 2019 t o m 30 juni 2020
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 18 februari 2019
Referensnummer A848251
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Christina Widén
Ekonomichef
054-540 29 02
Kontaktperson Marty Lundin
Lokalsamordnare
054-540 29 27
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
Nämndsekreterare
054-540 29 26

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den