Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare till Hagaborgs förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Hagaborgs förskola ligger intill Hagaborgsskolan på Norrstrand i Karlstad. Förskolan har idag 6 avdelningar varav en, vår 5 års avdelning, är förlagd inne i skolans lokaler . Avdelningarna på förskolan är 1-4 års avdelningar. Förskolan har en inbjudande och utmanande gård med olika miljöer som stora gräsytor, kullar och växtlighet.

Våra prioriterade mål för 2017/18 är:

• Likvärdighet en rättighet – Skollagens krav på en likvärdig utbildning, inkluderande lärmiljöer. Skapa inkluderande lärmiljöer både inne och ute som leder till lust för lek och lärande.

• Lust att lära - Barnens nyfikenhet, företagsamhet och intressen ska uppmuntras och deras vilja och lust att lära ska stimuleras. Förskolan en arbetsplats - Lust att arbeta - Lust att lära.

• IKT -Utifrån digitaliseringens i undervisningen och dess betydelse för likvärdigheten är digitaliseringen ett prioriterat område.
• Systematiska kvalitetsarbetet. Årsplan, arbetsplaner, analys och utvärderingar

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter är att arbeta tillsammans med nyfikna, målmedvetna och engagerade kollegor.
Vår verksamhet har en barnsyn som framhåller allas lika värde och delaktighet. Vi arbetar medvetet med miljön som en pedagogisk möjlighet och barnets självständighet och inflytande. Du blir medansvarig för verksamheten och den pedagogiska miljön på förskolan.

Kvalifikationer

Examen från förskollärarutbildning. Vi vill också att du som söker
- Är väl förtrogen med läroplanen för förskolan
- Driver och utvecklar arbetet på förskolan i enlighet med styrdokumenten
- Ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
- Ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag
- Vill utveckla dig själv som pedagog
- Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 augusti 2018
Tillträde Eller efter överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 17 juni 2018
Referensnummer A789520
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Carl-Johan Lindalen
Förskolechef
054-5403136
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den