Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Drifttekniker till Sundstabadet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet.

Sundstabadet erbjuder en helt ny badupplevelse. Här finns något för alla: lek i upplevelsedelen, träning i bassängerna eller
njutning i den toppklassiga relaxavdelningen.

Våra målgrupper är 92 500 Karlstadsbor - såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv - och turister i Karlstad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill jobba med att på bästa sätt ta hand om och utveckla Sundstabadet och Sundsta idrottshus. Huvuduppgifterna i arbetet är drift- och underhållsarbete med inriktning på fastighetsskötsel och tekniska installationer. I arbetet ingår även administrativt arbete, funktionskontroller och mätningar/provtagning. Du kommer att utföra tillsyn och skötsel av fastighet och tekniska installationer samt felavhjälpande och förebyggande underhållsarbete. Arbetet innebär även felsökning och reparationer. Uppdraget innefattar bland annat förenings- och gästkontakter, upplåsning och låsning av anläggningen, vattenprovtagning, felsökning, lagning och underhåll eller att bidra i optimering av reningsvattensprocessen.
Du är händig och har ett gott öga för att lösa problem och förbättra verksamheten i anläggningen. Självklart är du en person som gärna hugger i där det behövs och ibland är tempot högt så vi tror att du är stresstålig och kan behålla lugnet i situationer där oväntade saker kan hända.
Arbetet sker schemalagt över årets alla dagar och du tjänstgör tillsammans med dina fyra kollegor i en arbetsgrupp som har ansvaret för att verksamheten fungerar för Karlstadsbor och tillresta gäster. Vid vissa pass arbetar du ensam så det är viktigt att du är bekväm med eget ansvar och har ett eget driv att göra jobbet så bra som bara möjligt. Tjänsten sker med utgångspunkt från Sundstabadet/Sundsta idrottshus men innefattar även ansvar för verksamhetens övriga anläggningar så som Vålbergs sim- och sporthall och Parkbadet Kronan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fastighetsskötarutbildning, eller motsvarande utbildning inom området, eller driftteknikerutbildning med inriktning fastighet. Där har du lärt dig en del om styr och regler och byggnation. Utbildning eller arbetslivserfarenhet inom VVS är meriterande. Tidigare arbete med fastighetsskötsel är meriterande.
Du bör vara utåtriktad och ha lätt för samarbete och kommunikation med gäster och kollegor. Du trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Ditt säkerhetstänk är högt och du förstår vikten av att rutiner och gällande instruktioner följs. Du är ansvarskännande och noggrann med en vilja att hela tiden förbättra och utveckla, både dig själv, dina kollegor och verksamheten. Du är innovativ och har en pedagogisk ådra samt är duktig att förmedla dina kunskaper och färdigheter vidare till andra i organisationen.
Arbetet kommer att vara fysiskt, vilket gör att det är en självklarhet att du är i god fysisk form och gillar att jobba såväl med händerna som med en dator.
Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Dröj inte med din ansökan, vi tillämpar löpande intervjuer.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 17 mars 2019
Referensnummer A852479
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Stephan Hammar
verksamhetschef Bad och sport
054-540 00 00
stephan.hammar@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den