Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Skolsköterska

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Kronoparkens skolor, Frödingskolan och Kronoparkskolan har ett tätt samarbete. Din tjänst kommer att vara fördelad mellan skolorna och du kommer att ingå i båda skolornas elevhälsa.

Skolornas elevhälsoteam har delvis gemensamma träffar.

Arbetsbeskrivning

Utöver att du genomför sedvanliga skolsköterskeuppgifter som hälsosamtal, vaccinationer och mottagningsarbete är det viktigt att du tydligt bidrar med din kompetens och kunskap i det främjande och förebyggande elevhälsoarbetet.

Elevhälsan arbetar i team för att skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Stort fokus ligger på det främjande och förebyggande uppdraget. Det förväntas att medarbetare inom elevhälsan deltar aktivt i värdegrundsarbetet på både skol- och organisationsnivå.

Alla skolsköterskor i kommunen tillhör ett nätverk som leds av en verksamhetschef för elevhälsans medicinska insatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdomar, öppen hälso- och sjukvård eller skolsköterskeutbildning.

Du ska ha grundläggande kunskaper för att dokumentera i datajournal. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift. Som person är du strukturerad, engagerad och driven och du trivs med ett arbete som ställer höga krav på både samarbetsförmåga och självständigt arbete.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 13 augusti 2018
Längd Tillsvidare
Ansök senast 26 juni 2018
Referensnummer A792164
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Hultkrantz
Rektor
054-540 32 41
maria.hultkrantz@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den