Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare till Ilandaskolans grundsärskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Ilandaskolan är en grund- och grundsärskola med ca 500 högstadieelever och drygt 70 medarbetare fördelade på fyra arbetslag varav ett är Särskolans arbetslag med ca 15 medarbetare och drygt 20 elever.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad och kompetent lärare som vill vara med om att utveckla vår särskola och som utgår ifrån att alla elever kan lyckas och har möjlighet att nå sin fulla potential. Du förstår vikten av att undervisning ska vara kreativ och stimulerande, samtidigt som den ska vila på forskning och beprövade metoder. Lika viktigt är ditt fokus på det pedagogiska ledarskapet, din positiva inställning samt din vilja att dela med dig och att driva utvecklingsarbete i arbetslaget. Du arbetar gärna med elever som både läser ämnen och ämnesområden och ser vikten av att se elevernas förmågor och inkludera dem. Du ska ha god samarbetsförmåga och viljan att arbeta tillsammans med elevassistenterna för att eleverna ska nå sin yttersta potential.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare/specialpedagog/ speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning.

Du ska vara behörig i att undervisa i många av de teoretiska ämnen som eleverna läser och allra helst matematik och naturorienterade ämnen. Denna tjänst är primärt för undervisning av elever som läser ämnen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Tillträde Tillträde 190815 under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Ansök senast 23 april 2019
Referensnummer A865223
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna-Karin Leandersson
Rektor, Ilandaskolan
054-5403552
anna.karin.leandersson@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den