Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare i svenska, svenska som andraspråk och engelska 4-6 till Frödingskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Frödingskolan är en 4-9 skola på Karlstads största stadsdel. Vi har elever från olika kulturer och ser våra olikheter som vår styrka, Vi som jobbar på Frödingskolan är stolta över att jobba här och du ges möjlighet att komma in i ett bra och ambitiöst lärargäng och på en skola i ett skolförbättringsarbete. Vi har ett samarbete med Skolverket, samverkan för bästa skola,och jobbar språk- och kunskapsutvecklande.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i mellanstadiets arbetslag och undervisa i blivande årskurs 4 i svenska, svenska som andra språk och engelska. Mentorskap för en av de tre klasserna ingår.

Kvalifikationer

Du har legitimation i svenska, sva och engelska, brinner för att ge alla elever möjligheter att lyckas oavsett förutsättningar, har god kompetens i att skapa relationer och har kunskaper i att arbeta språk och kunskapsutvecklande, Erfarenhet från undervisning och tidigare mentorskap är önskvärt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Längd Tillsvidare
Ansök senast 17 maj 2019
Referensnummer A874790
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sarah Thorén
Rektor
054-540 32 21
sarah.thoren@karlstad.se
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
Nämndsekreterare
054-540 29 26

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den