Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Administratör skola, Nyeds skola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Du kommer bland annat att arbeta i verksamhetssystemet Extens, vilket innebär betygshantering, klasslistor, ämnesgrupper, nationella prov samt elevregistreringar mm. Du arbetar självständigt men också tillsammans med andra administratörer samt med barn- och ungdomsförvaltningens stab. Du ingår även i ett nätverk med administratörerna inom förvaltningen och du har dagliga kontakter med rektorer.

Vidare bistår du även med vikarieanskaffningen för några av våra skolenheter. Detta sker främst via den upparbetade vikariebank som finns för lärare inom vår förvaltning. Det förekommer även andra viktiga uppgifter, som att ge administrativt stöd till chefer och medarbetare. Tjänsten är placerad på Nyeds skola men du kommer även att arbeta mot Kroppkärrsskolan, Stockfallets skola och Vallargärdets skola.

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration, personal eller ekonomi. Alternativt har du motsvarande praktiska erfarenhet.
Du bör vara van vid att arbeta dagligen i administrativa datasystem. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att jobba i Extens eller liknande system.
Du måste ha god kommunikationsförmåga. Du är serviceinriktad, flexibel, stresstålig, noggrann och kan arbeta både självständigt och i god samverkan med andra.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 30 oktober 2019
Referensnummer A908902
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Susanne Eklund
Rektor
054 540 29 75
Facklig företrädare Ann-Mari Brunzell
Nämdsekreterare
054-540 29 26
ann-mari.brunzell@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den