Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Arbetsterapeut

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi erbjuder ett fritt, varierande och utvecklande arbete för dig som vill arbeta med rehabilitering i hemmet för våra kommunmedborgare. Vi arbetar aktivt med att utveckla välfärdsteknik för att öka självständighet, delaktighet och trygghet i vardagen för våra kunder och medborgare samt öka möjligheten till mer individuellt utförande av insatser.

Som arbetsterapeut hos oss kan du arbeta med rehabilitering inom ordinärt eller särskilt boende, med personer inom LSS eller i vårt hemtagningsteam.

Nu söker vi en arbetsterapeut till Hemrehabiliteringen Öst.

Vill du också ha ett jobb som är viktigt på riktigt?

Arbetsbeskrivning

Som arbetsterapeut arbetar du i förebyggande, funktionsbevarande och funktionshöjande syfte. Arbetsterapeutens arbetsuppgifter är att värdera vårdbegäran och bedöma behov utifrån förvaltningens uppdrag och fastställda arbetsordning. Göra bedömningar, fatta beslut och upprätta vårdplan. Vidta egna åtgärder alternativt ordinera utförandet av åtgärder, i åtgärderna ingår att förskriva hjälpmedel. Utreda behov av förändringar i den fysiska miljön. Följa upp, utvärdera och dokumentera det egna arbetet samt ordinerade åtgärder. Ansvara för handledning, råd, stöd och information i enskilda patientärenden.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut. Det är meriterande om du har erfarenhet från kommunal- och/eller landstingsverksamhet. Arbetet ställer stora krav på självständighet samtidigt som du förväntas ha god samarbetsförmåga. Merparten av din arbetstid är förlagd till patientens hem, vilket utmanar din förmåga till kommunikation och flexibilitet. Krav på körkort.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast efter överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 31 maj 2018
Referensnummer A773774
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna-Karin Westlund
Enhetschef Hemrehab öst
054-540 57 58
anna-karin.westlund@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel.
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den