Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Sommarjobb, Handläggare på teknik- och fastighetsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Mark- och exploateringsenheten ansvarar för förvaltningen av kommunens tomtmark samt för att genom exploateringsprojekt tillskapa och upplåta ny tomtmark. Enheten är beställare av detaljplaner och ansvarar efter färdig detaljplan för genomförandet i form av utbyggnad av allmänna anläggningar och allmän platsmark. Enhetens arbete sker i nära samverkan med andra förvaltningar inom kommunen och med privata intressenter och näringslivet.

Arbetsbeskrivning

Som handläggare på vår mark- och exploateringsenhet kommer du att hjälpa oss att se över äldre servitut som måste aktualiseras under året. Arbetet innebär arkivarbete som blandas med arbete i våra digitala kartsystem. Du kommer dessutom att få göra vissa inventeringar ute i fält.

Kvalifikationer

Påbörjad högskole- eller universitetsutbildning inom lantmäteri, fastighetsekonomi, samhällsplanering eller likvärdig. Du ska ha övergripande kunskaper om servitut och nyttjanderätter. Som person är du noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta självständigt.

B-körkort

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträde juni-augusti, enligt överenskommelse.
Ansök senast 3 april 2017
Referensnummer TFN 2017-477
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Fredrik Nilson
Enhetschef mark- och exploateringsenheten
054-540 70 96

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den