Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Kock till Kronoparksskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Kronoparkskolans kök lagar ca: 700 portioner varav ca: 400 serveras i skolans restaurang och ca: 300 skickas till förskolor på Kronoparken. I köket jobbar idag 5 st. personer varav 1 är köksansvarig.

Köket är KRAV certifierat och målsättningen är att fortsätta och ta nya steg i arbetet kring hållbarhet, att öka andelen hållbara inköp samt arbeta med ett resurseffektivt förhållningssätt.

Arbetsbeskrivning

- Laga mat
- Bereda sallad
- Packa mat för utskick
- Beställa och ta emot varor
- Vara delaktig i egenkontrollen
- Servera frukost, lunch och mellanmål till restaurangens gäster
- Bibehålla en hög servicenivå
- Andra i köket förekommande arbetsuppgifter såsom disk, städ m.m.

Kvalifikationer

Du skall vara utbildad kock samt inneha minst 2års yrkesvana av arbete i kök, meriterande om du har erfarenhet av både kommunal och privat restaurangverksamhet. Viktigt att du är stresstålig, lösningsfokuserad, gillar att ge bra service, att arbeta med ett gott bemötande mot våra gäster och kollegor samt en vilja att prestera bra och utvecklas i ditt arbete.

Viktigt att du värnar om arbetslaget och ser kökets mål och utveckling som en naturlig del i ditt vardagliga arbete.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2019
Tillträde Eller efter överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 21 oktober 2018
Referensnummer A762229
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Patrik Andersson
Kostchef, Skolområde Öst
054-540 29 48
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 62, 054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den