Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare F-3 sökes till Fredricelundsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Fredricelundsskolan är en F-6 skola med c:a 290 elever och är belägen i Karlstads stadskärnas västra del. I skolans närområde finns flera idrottsanläggningar som kan nyttjas av skolan och skog och natur ligger alldeles intill skolan.

Arbetsbeskrivning

Du ska bedriva undervisning med elever från Förskoleklass till och med årskurs 3 tillsammans med flera andra pedagoger och arbetet sker i nära samarbete i arbetslag.

Kvalifikationer

Behörighet och legitimation för F-3 i ämnena Sv/Ma/Eng.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Tillträde Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Ansök senast 18 april 2019
Referensnummer A866007
Antal arbetstillfällen 1
Facklig företrädare Jan Bengtsson
Rektor
054-540 31 75
jan.bengtsson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den