Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Dirigentens förskola söker förskollärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Dirigentens förskola ligger på Kronoparken. Förskolan har närhet till skogen, biblioteket samt universitetet. På Dirigentens förskola arbetar vi i storarbetslag. Förskolan har en resursgrupp anställd som löser av arbetslagen vid reflektionstid för att skapa förutsättningar för arbete med det systematiska kvalitetsarbetet. Varje tillsvidareanställd förskollärare får en egen Ipad för att underlätta arbetet kring dokumentationen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dej som är utbildad förskollärare. Du ska vara en person som ser möjligheter istället för hinder, som fungerar väl i arbetslag som i självständigt arbete. Du förväntas vara med och driva utveckling tillsammans med förskolechef, specialpedagog, snickerista, pedagogista samt kollegor. Du ska vara en medforskande förskollärare som är nyfiken och undervisar i våra olika lärmiljöer med fokus på att alla barn får den utbildning som man har rätt till. Du ska bidra till arbetsglädje och utmana barnens och kollegornas tänkande och lärande.

Kvalifikationer

Som förskollärare ansvarar du för undervisningen utifrån styrdokument och barns intressen. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförandet av det pedagogiska arbetet. Vi bygger lärmiljöer utifrån läroplanen och barnens intressen. Som förskollärare ansvarar du för en lärmiljö under en längre tid för att kunna dokumentera barnens utveckling samt undervisning i målstyrda processer. Dokumentationen lyfts och analyseras på reflektionstiden med fokus på "vad är det barnen försöker förstå". Arbetet med pedagogisk dokumentation synliggör, utvärderar och utvecklar verksamheten. Under läsåret 18/19 fokuserar förskolan på språkutvecklande arbetssätt, matematikutvecklande arbetssätt samt lärande för hållbar utveckling.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 12 augusti 2019
Tillträde Rekrytering sker löpande. Tillträdesdatum kan diskuteras.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 9 juni 2019
Referensnummer A879649
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Pernilla Malmgren Johannesson
Förskolechef
054-5403664
pernilla.malmgren.johannesson@karlstad.se
Facklig företrädare Bibbi Kunosson
Förskollärare
054-540 32 48
bibbi.kunosson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den