Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Sommarjobb, Biståndsbedömare på Vård- och omsorgsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en beställar- och utförarorganisation. Biståndskontoret ansvara för alla beställningar avseende insatser inom äldreomsorg och funktionsstöd.

Nu söker vi ett antal biståndsbedömare för semestervikariat till biståndsenheten och till vårt hemtagningsteam. Biståndsenheten ansvarar för myndighetsutövning avseende insatser inom äldreomsorg. Inom hemtagningsteamet arbetar man med utredningar i samband med vårdplanering vid utskrivning från slutenvård.

Vill du ha ett sommarjobb som är viktigt på riktigt?

Arbetsbeskrivning

Som biståndsbedömare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter behovsbedömning, utredning och beslut om insatser enligt SoL, framförallt riktade till äldre inom hemtjänst och särskilt boende.

Som biståndsbedömare i hemtagningsteamet är din huvudsakliga arbetsuppgift att utreda behovet av insatser i samband med vårdplanering vid utskrivning från slutenvården.

Arbetet kräver stor lyhördhet för de äldres behov med ett målinriktat arbetssätt som sker i dialog med den enskilde. Samverkan med anhöriga, kollegor, utförare, samt andra professioner och myndigheter är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer

Du ska ha en socionomexamen, social omsorgsexamen eller ha en pågående socionomutbildning, minst 5 terminer.
Som person är du serviceinriktad, har integritet och förmåga att skapa förtroende. Du är en god kommunikatör både muntligt och skriftligt. Arbetsuppgifterna kräver att du har god kunskap i gällande lagstiftning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid / deltid
Tillträde Tillträde sker runt midsommar och längden på vikariaten sträcker sig från 4-8 veckor
Ansök senast 22 mars 2017
Referensnummer A653859
Antal arbetstillfällen 10
Kontaktperson Sanna Rydberg
Biståndschef
054-540 54 70
Kontaktperson Kerstin Tyrenhag
Projektsamordnare Hemtagningsteamet
054-540 57 66
kerstin.tyrenhag@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den