Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Hjälpmedelstekniker

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Inom hälso- och sjukvård har vi en hjälpmedelsverksamhet, där arbetar reparatörer, samordnare, tekniker och förrådsbiträden. Vi söker nu en ny hjälpmedelstekniker till vår verksamhet. Våra lokaler ligger på Våxnäs.

Arbetsbeskrivning

Som hjälpmedelstekniker kommer du att hjälpa människor med funktionshinder att klara sin vardag. Hjälpmedelsverksamheten är en del av Hemrehab som, förutom den egna verksamheten, består av arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster. Du kommer tillsammans med dem att utföra utprovning av hjälpmedel och göra anpassningar utifrån kundernas behov. Rekonditionering och återställning enligt leverantörernas anvisningar, montering och reparationer ingår också i dina arbetsuppgifter.
Du ansvarar även tillsammans med övriga medarbetare för lagerhållning och beställning av hjälpmedel och reservdelar samt mottagning av arbetsorder från verksamheten. De system som används är Treserva och Sesam 2.0.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är hjälpmedelstekniker eller har relevant gymnasieutbildning och erfarenhet från yrke med bred teknisk bakgrund eller vad som bedöms likvärdigt. Du har kunskap om hjälpmedel och har vana av att självständigt lösa tekniska problem. Du är händig och gillar att arbeta med detaljer. Du behärskar svenska språket i tal och skrift, grundläggande engelska och har god datavana.

Du har stort intresse för teknik och människor och är service- och kundinriktad med en stor drivkraft.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som noggrannhet, flexibilitet och pedagogisk förmåga är viktiga. Arbetet sker i nära kontakt med kunder och kollegor, därför ställs höga krav på god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du är en lagspelare som bidrar till förändringsarbete och ett gott arbetsklimat.

Arbetet innehåller transporter och lyft och därför är B-körkort och en god fysik ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 28 april 2019
Referensnummer A867493
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Andersson
Enhetschef Hemrehab Väst
054 -540 63 84
maria.andersson8@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel.
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den