Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Musiklärare 100% Hultsbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Hultsbergsskolan är en nyrenoverad F-9 skola i de västra delarna av Karlstad. Här har eleverna goda förutsättningar att utvecklas i en fin lärmiljö både inne och ute. Hultsbergsskolan 7-9 har två arbetslag med sammanlagt ca 180 elever. Vi har tillgång till modernt planerade klassrum med tillhörande grupprum, en stor aula och scen med bra ljud och ljus. Vi har även en kafeteria samt en helt nybyggd idrottshall. På skolan värnar vi om varandra och alla är viktiga för att skapa arbetsglädje i vardagen.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar tillsammans med dina kollegor för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina förutsättningar. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar ditt arbete kontinuerligt utifrån läroplan och övriga styrdokument och ansvarar för musikundervisningen både i grundskolan och på vår träningsskola. I uppdraget ingår att vara mentor i år 8.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad musiklärare. Som musiklärare ger du eleverna möjlighet att uttrycka sig genom att sjunga och spela, skapa och improvisera. Under din ledning får eleverna upptäcka olika sorters musik och instrument samt utveckla sina musikaliska förmågor, men också bygga ett teoretiskt kunnande kring musiken och dess funktion och betydelse i olika sammanhang.
Du utvecklar och driver pedagogiskt arbete och är van med att leda grupper i olika aktiviteter. Du ser en styrka i att arbeta i arbetslag. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på ditt arbete. Du arbetar målinriktat och har en god struktur i arbetet. Du har lätt för att skapa goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Erfarenhet av undervisning i träningsskolan är särskilt viktig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Ansök senast 5 juni 2019
Referensnummer A879092
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Nilsson
Rektor
054-540 32 65
anna.nilsson5@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den