Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare åk 4-6, Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en tvåparallellig skola som förenar den lilla skolans möjligheter med den stora skolans fördelar. På skolan går ca 470 elever från F-9.
Skolan ligger naturskönt belägen med goda möjligheter till utevistelse i naturen. I närområdet finns både ishall, sporthall och simhall.
Skolan är uppdelad i arbetslag efter stadier där åk 4-6 är ett arbetslag. Vi har en lokal elevhälsa med specialpedagog, kurator och skolsköterska på plats. Vi har också tillgång till skolpsykolog och skolläkare.

Arbetsbeskrivning

Som lärare i åk 4-6 förväntas du vara mentor i en av klasserna tillsammans med en annan lärare. I arbetsuppgifterna ingår att planera och utvärdera din undervisning. Du ska också arbeta utifrån läroplanen och vara förtrogen med bedömning av förmågor och kunskaper. Till din hjälp har du kollegor i arbetslaget och elevhälsan.
Då vår skola arbetar med digitala läromedel är det meriterande om du behärskar det.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare med behörighet i svenska och matematik i åk 4-6. Andra ämnesbehörigheter kan också förekomma.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid / deltid
Tillträdesdatum 4 november 2019
Tidsbegränsad till 19 juni 2020
Ansök senast 1 november 2019
Referensnummer A908675
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anders Peterson
Rektor
054-540 37 41

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den