Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förskollärare Vallargärdets förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

I Ulvsby ligger Vallargärdets förskola, vackert belägen med skogen runt knuten i Karlstad kommun.

Tillsammans verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn och pedagog möter varandra med respekt.

På våra förskolor ser vi ett kompetent och nyfiket barn. Ett barn med egen lust och kraft att leka, upptäcka, utforska, lära och förundras i samspel med andra och världen runtomkring.
Ett barn som är medskapare av sin egen kunskap och sina medmänniskors gemensamma kunskap. Pedagogerna ska vara medforskande och ge barnen möjlighet att påverka sitt eget lärande.

Förskolan är barnens arena där individualitet och rättigheter bekräftas genom att olikheter, delaktighet och samarbete bejakas. Förskolans barnsyn och arbetssätt ska ge barnen förutsättningar att utveckla grundläggande demokratiska värderingar och få förståelse för en hållbar utveckling.

Med hjälp av våra föränderliga pedagogiska miljöer, olika uttrycksformer och kommunikationssätt samt användandet av pedagogisk dokumentation vill vi förstå, förundras, upptäcka, leka och lära för livet.

Vi vill att du blir den medforskande pedagogen som ger barnen möjlighet att påverka sitt eget lärande. Vill du bli en del i vårt team och driva våra förskolor och vårt uppdrag framåt i Karlstad kommun?

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag blir att leda och driva det pedagogiska arbetet på förskolan tillsammans med övriga pedagoger utifrån läroplanen och övriga styrdokument. Följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten genom det systematiska kvalitetsarbetet är en självklarhet för dig.

Du som förskollärare kommer att ha en viktig roll i förskolans dagliga verksamhet där du med ett medvetet förhållningssätt möjliggör att barnen får upptäcka och utveckla sina förmågor på ett allsidigt sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller som precis tagit förskollärarexamen och inväntar legitimation. Du har kunskaper om läroplanens innehåll och tar ansvar för att driva verksamhetsutveckling tillsammans med kollegor i ett kollegialt lärande. Du har förmåga att skapa goda relationer med barn, medarbetare och föräldrar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har förmågan att väva in läroplanens olika delar i vardagens arbete så som digitala lärprocesser, natur och teknik, språkliga processer, matematik, estetiska lärprocesser, utomhuspedagogik och normer och värden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 januari 2020
Längd Tillsvidare
Ansök senast 18 november 2019
Referensnummer A914651
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Jenny Osclin
Rektor
054-5403036
jenny.osclin@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den