Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare till Vitsippans förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vi söker en förskollärare till Vitsippans förskola. Förskolan ligger på Sommaro och under början av nästa år kommer en omfattande renovering och tillbyggnad att börja. Alla avdelningar får då flytta ut i paviljonger under cirka två års tid. Under dessa år har du möjlighet att vara delaktig i skapandet av en modern förskola med åtta avdelningar. 
Tillsammans med ditt arbetslag ska ni skapa en miljö och utbildning som ger alla barn möjlighet att utvecklas så långt det är möjligt. 

Arbetsbeskrivning


Under läsåret 2018-2019 fokuserar vi på: 
Skolverkets modul Flera språk i barngruppen, där vi tar del av den senaste forskningen och genom kollegialt lärande fördjupar vår förståelse för att arbeta interkulturellt. 
Förskolans grundverksamhet, som ska ge förutsättningar för att alla barn trivs, känner sig trygga och har roligt så att de kan ägna sig åt sina intressen och lekar. 
Lärande för hållbar utveckling, där vi genom kollegialt lärande lär oss att ge barnen verktyg för att förstå hur miljö, ekonomi, hälsa och rättvisa hänger ihop. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som: 
har förskollärarexamen 
har erfarenhet av pedagogiskt arbete 
har god samarbetsförmåga 
har förmåga att skapa goda relationer till barnen och deras vårdnadshavare 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 november 2018
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 19 oktober 2018
Referensnummer A817731
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Annika Andersson
Förskolechef
054-540 30 37
annika.andersson@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den