Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Snickare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Enheten produktion byggnad består av ett trettiotal medarbetare som utför tillsyn och skötsel samt underhåll av kommunens fastigheter.

Arbetsbeskrivning

Som snickare hos oss kommer du att arbeta med anpassning av befintliga lokaler vilket bland annat innebär montage av köksinredning, fasadbyten men även en del finsnickeri. Förutom det dagliga arbetet med underhåll, ombyggnationer och reparationer kommer du att ha en hel del kundkontakt med kommunens verksamheter då det är i deras lokaler vi utför vårt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och har en bred bakgrund som snickare. Du är självgående, service- och målinriktad samt har förmåga att själv lägga upp ditt arbete på ett tidseffektivt sätt. Då vi ofta arbetar två och två krävs att du är flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. För att åstadkomma detta ser vi att yrkeserfarenhet som snickare samt yrkesbevis är ett krav. Att du är noggrann och kvalitetsmedveten samt öppen för olika arbetsuppgifter ser vi som en självklarhet.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna.

God datorvana samt B-körkort är ett krav.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök senast
24 september 2017
Referensnummer
TFN- 2017-2703
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Robert Eder
Enhetschef
054-540 70 97

Daniel Butchert
Produktionsledare
054-540 65 51
Facklig företrädare
Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
 
054-540 00 00
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den