Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Barnskötare till Vitsippans förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vitsippans förskola ligger på Sommaro och har för tillfället sina lokaler i paviljonger. Förskolan består av sju avdelningar där en avdelning ligger i Holken Mariebergsskogen. Läget gör det enkelt att ta sig till både skogen och Mariebergsskogen och omgivningarna nyttjas ofta av pedagogerna.

Arbetsbeskrivning

Vi behöver en barnskötare som kan arbeta för de pedagoger som har nedsatt tjänst. Det är fasta tider på fyra olika avdelningar. Du ska ingå i olika arbetslag och ha de arbetsuppgifter som ordinarie pedagog skulle göra.

Kvalifikationer

Vi söker en flexibel person med erfarenhet från förskola. Du ska ingå i olika arbetslag och behöver därför ha lätt för att samarbeta och bygga relationer med barn, vårdnadshavare och arbetskamrater. Du ska vara ansvarstagande, engagerad och närvarande i barnens vardag.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 9 september 2019
Tillträde I början av september eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till 31 december 2019
Längd 3-6 månader
Ansök senast 30 augusti 2019
Referensnummer A895027
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Annika Andersson
Förskolechef
054-540 30 37
annika.andersson@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 62

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den