Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Enhetschef Hemtjänsten

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Till Hemvårdens verksamhetsområde söker vi nu en enhetschef till hemtjänsten. Hemtjänsten består av åtta enheter belägna i hela Karlstad kommun. Som enhetschef utgår man från ett gemensamt kontor i centrala Karlstad.

Inom verksamhetsområdet finns förutom hemtjänst också bemanningsenhet, nattpatrull, larmpatrull, rehabenheter, sjuksköterskeenheter samt en enhet för administration och utveckling.

Karlstad kommun erbjuder individuell handledning och gedigen chefsutbildning till alla chefer.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef för hemtjänsten är ditt ansvar att planera, leda och följa upp verksamhetens mål och planer. I rollen ingår att utveckla och driva verksamheten mot ständiga förbättringar. Du har det operativa ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du ingår i verksamhetens ledningsteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen inom det sociala området eller annan likvärdig examen som vi bedömer relevant i förhållande till uppdraget. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet från liknande verksamhet.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina ledaregenskaper, vilket innebär att du utövar ditt ledarskap i linje med förvaltningens- och verksamhetens värdegrund. Du bedriver ett kommunikativt och nära ledarskap och har förmågan att entusiasmer, motivera och skapa förtroendefulla relationer med dem du möter i ditt arbete. Vidare är du en driven och kreativ person som arbetar för att uppnå mål och resultat.

Då verksamheten bedrivs på olika ställen i kommunen är b-körkort ett krav.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
1 januari 2018
Tillträde

eller efter överenskommelse. Grundanställningen är tillsvidare. För chefsbefattningar tillämpas ett tidsbegränsat förordnande på fyra år.

Längd
Tillsvidare
Ansök senast
27 september 2017
Referensnummer
A712086
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Peter Nylander
Verksamhetschef Hemvård
054-540 57 95
Facklig företrädare
Esteri Nilsson
 
Vision
 
054-540 47 58
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den