Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Hjälpmedelsreparatör

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Inom hemvården har vi en hjälpmedelsverksamhet, där arbetar fyra reparatörer, en samordnare, en tekniker och tre förrådsbiträden. Våra lokaler ligger på Våxnäs. Vi söker nu ytterligare en hjälpmedelsreparatör till vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär transporter av hjälpmedel till och från våra närförråd, vårdboenden och privata hem. I tjänsten ingår även att reparera, tvätta och rekonditionera hjälpmedel. Reparationerna innebär t ex felsökning inom finelektronik och elarbete med svagström.

Du ansvarar även för lagerhållning och beställning av hjälpmedel och reservdelar, mottagning av arbetsorder från verksamheten, samt administration. De system som används är Treserva och Sesam 2.0.

Arbetet sker i nära kontakt med kunder och kollegor.

Kvalifikationer

Det krävs att du är tekniskt kompetent, har arbetat med finelektronik och har erfarenhet inom hjälpmedelsområdet.

Du har grundläggande datakunskap. Tidigare erfarenhet av Treserva och Sesam 2.0 är en merit.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt grundläggande engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som noggrannhet, flexibilitet och pedagogisk förmåga är viktiga egenskaper. Kunskap och förståelse om den funktionshindrades situation är också en viktig del.

Arbetet sker i nära kontakt med kunder och kollegor, därför ställs höga krav på god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du är en lagspelare som bidrar till förändringsarbete och ett bra arbetsklimat.

Arbetet innehåller transporter och lyft och därför är B-körkort och en god fysik ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 28 september 2018
Referensnummer A811727
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Andersson
Enhetschef Hemrehab Väst
054 -540 63 84
maria.andersson8@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 54
kommunalvardochomsorg@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den