Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare svA och engelska

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Frödingskolan är en 4-9 skola där vi ser olikheter som vår styrka. Vi är en mångkulturell skola i Karlstads största stadsdel där fokus ligger på språk och kunskapsutvecklande arbetssätt.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av undervisning i ämnena svenska/svA och engelska. Du är också medmentor i en årskurs 9.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har lärarlegitimation, god erfarenhet av att jobba med språk och kunskapsutvecklande arbetssätt och har ett lågaffektivt bemötande

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2019
Längd Tillsvidare
Ansök senast 18 oktober 2018
Referensnummer A818052
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sarah Thorén
Rektor
054-540 32 21
sarah.thoren@karlstad.se
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
Nämndsekreterare
054-540 29 26

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den