Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i fritidshem/fritidspedagog Kvarnbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Kvarnbergsskolan är en expansiv och populär F-6 skola med ca 270 elever.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare i fritidshem/fritidspedagog till en av våra avdelningar på Kvarnbergsskolan. Du kommer att arbeta med fritidspedagoger och grundskollärare i ett arbetslag. Fritidshemmets uppdrag spänner över en stor del av elevernas utveckling och lärande och det är betydelsefullt att ha ett helhetsperspektiv på uppdraget. Vid planering och genomförande av verksamheten utgår du ifrån individens och gruppens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en legitimation som lärare i fritidshem eller en fritidspedagogexamen.
Du skall ha en god samarbetsförmåga till arbete i arbetslag.
Tjänsten förutsätter också vilja och förmåga att medverka i skolutvecklingsarbete.
Stor vikt kommer att läggas vid sökandes personliga egenskaper. Goda vitsord kring ”ledarskap i klassrummet” och kommunikation ses som meriterande.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 3 augusti 2018
Referensnummer A800695
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Rune Jacobsson
Rektor
054-540 30 31
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den