Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Vi söker lärare till Sundsta-Älvkullegymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Verksamheten är uppdelad på tre stora skolenheter; Sundsta-Älvkullegymnasiet, Nobelgymnasiet och Tingvallagymnasiet. Varje skola leds av en gymnasiechef som också är chef för skolans rektorer. I organisationen ingår även en beställarenhet för vuxenutbildningen som ansvarar för antagning samt upphandling av vuxenutbildning hos externa utbildningsanordnare. Förutom skolorna finns övergripande administrativt stöd inom ekonomi-, personal- planering- och utvecklingsområdet.

Vi söker nu lärare till Sundsta- Älvkullegymnasiet. Skolan genomgår just nu en omfattande om- och nybyggnation. 2019 står första etappen färdig och 2021 kommer skolan att vara helt klar. Vi är då Sveriges nyaste och modernaste gymnasieskola och en av de allra största. Skolan kommer då att ha ca 2000 elever och 250 personal.

Arbetsbeskrivning

Inför läsåret 2019/2020 söker vi lärare i flera ämnen

Vi söker lärare i religionskunskap, samhällskunskap, historia, svenska, engelska, mental träning (inom ämnet hälsa), psykologi och sociologi.

Totalt handlar det om 2-3 heltidstjänster. Olika kombinationer av ämnen och olika omfattning av tjänst kan förekomma.

Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerade gymnasielärare.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid / deltid
Tillträdesdatum 14 augusti 2019
Ansök senast 30 maj 2019
Referensnummer SÄG - A878993
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Anders Jonsson
Biträdande gymnasiechef
054-540 15 54
anders.jonsson3@karlstad.se
Kontaktperson Johan Ekström
Rektor
054-540 14 43
johan.ekstrom@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den