Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Ma/No 100% Hultsbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Hultsbergsskolan är en nyrenoverad F-9 skola i de västra delarna av Karlstad. Här har eleverna goda förutsättningar att utvecklas i en fin lärmiljö både inne och ute. Hultsbergsskolan 7-9 har två arbetslag med sammanlagt ca 180 elever. Vi har tillgång till modernt planerade klassrum med tillhörande grupprum, två nyinredda no-salar, en stor aula, kafeteria samt en helt nybyggd idrottshall. På skolan värnar vi om varandra och alla är viktiga för att skapa arbetsglädje i vardagen.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa i åk 7-9 i ma, no och teknik, vara mentor i en klass och ingå i ett arbetslag, Som lärare och mentor är du duktig på att förmedla till eleverna vad som förväntas av dem, såväl i lärandesituationen som
i sociala sammanhang. Du har en god struktur på din undervisning och kan både utmana eleverna och se till ingen lämnas efter.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
-Har examen och lärarlegitimation i ma/no år 7-9
-Arbetar för att varje elev ska få utveckla sitt lärande på bästa sätt
-Är engagerad och brinner för ditt uppdrag
-Har goda ledaregenskaper
-Har goda kunskaper om lärande och lärandets villkor samt är väl förtrogen med skolans styrdokument
Om du dessutom är bekväm med digitala lärverktyg och har kunskap om programmering så är det ett plus.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Tillträde
Ansök senast 3 juni 2019
Referensnummer A880005
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Anna Nilsson
Rektor
054-540 32 65
anna.nilsson5@karlstad.se

Övrigt

• Intervjuer kan förekomma före ansökningsperiodens slutdatum.

En till två tjänster beroende på ämneskombination och omfattning förutsatt att erforderliga beslut fattas.

• För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den