Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Resurslärare åk 4-6 Kvarnbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Kvarnbergsskolan är en expansiv F-6 skola med ca 270 elever.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Kvarnbergsskolan ingår du i ett arbetslag. Du arbetar under dagen i nära samarbete med fritidspedagoger och lärare och ansvarar för planering, uppföljning och utvärdering av undervisning och verksamhet. Kvarnbergsskolan strävar efter en inkluderande helhetssyn kring varje enskild elev och undervisningen planeras och anpassas efter elevens behov och förutsättningar. Du kommer mestadels arbeta med enskilda elever men också ha klassundervisning. I tjänsten ingår även arbete på Kvarnbergsskolans fritidshem.

Kvalifikationer

Du har en lärarlegitimation. I din ansökan ska din ämneslegitimation tydligt framgå.
Vi lägger stor vikt vid kommunikativa egenskaper, engagemang samt din förmåga att vara ledare i klassrummet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Ansök senast 16 september 2018
Referensnummer A805907
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Marit Norlund
Rektor
054-540 37 23
marit.norlund@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den