Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Barnskötare 100% Vikariat på Västerstrands förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Västerstrands förskola ligger på stadsdelen Romstad i Karlstad ca. 10 minuters promenadavstånd till centrum samt närhet till Våxnäs bibliotek och parklek.
Vi har en stor gård som inspirerar till lek och rörelse samt närhet till skogen där vi ges möjlighet att bedriva verksamhet.
Västerstrands förskola består av fyra stycken 1-5 års avdelningar som har ett lekpedagogiskt arbetssätt med ett medvetet jämställdhetsperspektiv.
Tjänsten är förlagd till Västanvinden.

Arbetsbeskrivning

Leken är en viktig ingrediens i barnets vardag där vi som pedagoger inspirerar barnen genom att gestalta olika händelser och berättelser.
Pedagoger och barn bygger upp spännande och lärande lekmiljöer tillsammans.
Ett medvetet jämställdhetsperspektiv innebär att vi pedagoger arbetar för att alla barn ska ha lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett kön.
Du ska vara ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog som vill vara med och skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola.
Ha lätt för att samarbeta med såväl barn, föräldrar samt kollegor och vara väl förtrogen med våra styrdokument.

Kvalifikationer

Barnskötarexamen
Ha god samarbetsförmåga samt vara initiativrik, se möjligheterna i vardagen.
Kunskaper inom lekpedagogiken samt jämställdhetsarbetet är meriterande men inte avgörande.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet samt ett bra bemötande mot barn och vuxna.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 21 augusti 2017
Tillträde Önskemål 21/8-17 annars enligt överenskommelse. Intervjuer kommer göras kontinuerligt under rekryteringsperioden.
Tidsbegränsad till 29 juni 2018
Ansök senast 18 augusti 2017
Referensnummer A706111
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Petra Samuelsson
Förskolechef
054-540 3010
petra.samuelsson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den