Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Textilslöjdlärare sökes till Rudsskolan 7-9

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Rudsskolan är en stor, vital och spännande arbetsplats för årskurserna 7 till 9. Vi präglas av hög kvalitet och har nöjda elever som är stolta över sin skola. Vi har en hög trivsel och vi drivs av utmanande mål för vår skolas bästa. Vi är utvecklingsorienterade och alla bidrar i det arbetet. Det finns stora möjligheter för dig att driva olika utvecklingsarbeten och ett friutrymme att skapa det du drömt om att utveckla. Du kommer till ett tryggt, professionellt och roligt kollegium med fokus på hög kvalitet, bra relationer och där eleverna alltid sätts i centrum!
Vi söker dig som vill någonting med ditt jobb, som drivs av idéer och ser möjligheterna och som vill vara med och ge eleverna de allra bästa förutsättningarna för sin egen framtid.

Arbetsbeskrivning

Undervisa i textilslöjd i årskurserna 7-9 samt vara mentor i en klass. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera verksamheten i de klasserna du undervisar i. Du samarbetar med fler slöjdlärare på skolan.
Som lärare ingår du i ett arbetslag bestående av andra undervisande lärare i åk 7-9.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare med stort pedagogiskt engagemang. Du tycker att det är roligt och spännande att följa elevers utveckling och lärande. Det är också meriterande med ett entreprenöriellt förhållningssätt och erfarenhet och en tro på ämnesövergripande arbete. Kompetens att kunna strukturera och anpassa arbetet för elever med behov av stöd är viktigt.

Vi ställer höga krav på din samarbetsförmåga med kollegor, din elevsyn och din kommunikativa förmåga att samarbeta med föräldrarna och omvärlden i stort. Du är också utvecklingsorienterad och strävar alltid efter att utveckla undervisningen för att nå högre måluppfyllelse.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 10 augusti 2017
Ansök senast 28 juli 2017
Referensnummer A698144
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson David Larsson
Rektor
054 540 33 27
david.larsson@karlstad.se
Facklig företrädare Sofia Sköld
Lärarnas Riksförbund
sofia.skold@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den